fbpx Vlerësime | Kontakt

Vlerësime

Vlerësimet kombëtare dhe ndërkombëtare dëshmojnë përgjegjësinë që kompania ka ndaj punëve dhe projekteve të saj e gjithashtu ndaj çështjeve sociale dhe natyrës. 

 

1. Liçensë
 
1.1. ISO 9001 
1.2. Liçensë​ zbatimi 
1.3. Liçensë në projektim
 
2. Çertifikata  
 
2.1. Projekti Green  – RealEx Tirana  
2.2. Panairi i karrierës (2014) 
2.3. Adopto një kopsht  - Bashkia Tiranë  
2.4. Adopto një çerdhe - Bashkia Tiranë  
2.5. Komisariatit Nr. 2 -  Bashkia Tiranë  
2.6. Rezidenca Studentore Nr. 1 
2.7. Fondacioni Domenic Scaglione 
2.8.  Shoqata Dajti Alpino-Turistike
2.9. 1,600 fidan ulliri  -  Bashkia Tiranë  
2.10. Instalacion Aeroplani   -  Bashkia Tiranë 
2.11. Instituti i Nxënësve që nuk shikojnë  -  Bashkia Tiranë   
2.12. Përroi i Pal Poçës  -  Bashkia Tiranë   
2.13. Ekspozitë  -  Fondacioni Kalo
2.14. Çertifikatë Falenderimi BTR 2018
2.15. Letër Falenderimi RSUN 1

 

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit