fbpx Profili Kontakt | Kontakt

Profili Kontakt

Kryefjala e kompanisë Kontakt, gjatë gjithë këtyre viteve, ka qenë vendosja e marrëdhënieve me klientët. Përkushtimi dhe qëndrueshmëria që kompania ofron, mbetet pika më e fortë, mbi themelet e së cilës është vendosur një raport besimi që i bën klientët të sigurtë kur vjen fjala për të zgjedhur çerdhen e tyre, apo ambientin ku do të ndërtojnë biznesin e tyre.

8 cilësitë udhëheqëse të një shoqërie lider:

Fjala e dhënë

Nga vizioni tek fjala, nga fjala tek letra, nga letra tek firma!

Janë këto hapat që Kontakt ka zgjedhur të ndjekë për të bërë realitet ëndrrat e gjithësecilit.

Transparenca

Transparenca, si koncept dhe e vendosur në zbatim, drejton çdo projekt-ide, ku kostot, shpenzimet dhe investimet janë të hapura dhe gjithmonë konfront ligjeve dhe rregullave të shtetit shqiptar.

Përshtatshmëria

Mbështetur mbi një asistencë profesionale, në Kontakt ju do të gjeni përmbushjen e të gjitha kërkesave tuaja në kohë reale, me fleksibilitet të lartë dhe përshtatshmëri ndaj ekzigjencave tuaja.

Cilësia

Zhvillimet e tregut bazohen mbi kualitetin e investimeve, të cilat në fokus kanë detajet që bëjnë diferencën. Kjo e bën shoqërinë Kontakt ofruesin e një jetese me qëndrueshmëri të lartë.

Shpejtësia

Koha është treguesi kryesor i seriozitetit të një shoqërie ndërtimi. Shpërblimi më i madh që klientët marrin, është përmbushja në kohë e afateve të ndërtimit, sepse në Kontakt ecet përpara me filozofinë: “Ndërtojmë në kohë, sepse ajo që na mungon është koha!”

Teknologjia

Zhvillimet teknologjike dhe produktet më të reja të ndërtimit aplikohen në hapin e kohës me gjithçka ndodh jashtë vendit, duke i bërë projektet e Kontakt bashkëkohore dhe kompetitive.

Dobishmëria

Ajo që të gjithë kërkojnë, është cilësia e lartë me çmime konkuruese! Pikërisht për këto dy faktorë esencialë, Kontakt është zgjedhja e vetme ku investimi juaj merr vlerë absolute.

Stafi i kualifikuar

Kontakt është një familje e madhe, ku të gjithë punojnë për t’u rritur së bashku për të kontribuar dhe përmbushur qëllimet. Kualifikimi i stafit është pararoja e të gjitha investimeve për të arritur kualitetin me të cilin nuk bëhet asnjë kompromis.

 

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit