fbpx Historiku | Kontakt

Historiku

Rrugëtimi i kompanisë Kontakt ndër vite, është dëshmia e punës së palodhur dhe investimeve strategjike të kryera që në fillimet e milleniumit të ri.

 

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit