fbpx Rreth nesh | Kontakt

Rreth nesh

Kompania e ndërtimit Kontakt, prej më shumë se dy dekadash, është një ndër kontribuesit kryesorë në ndërtimin e projekteve me rëndësi të lartë për komunitetin dhe biznesin në vend. E themeluar në vitin 1999, Kontakt është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me një ortak të vetëm. Kontributi i Kontakt nuk vjen vetëm përmes ndërtimit, por gjithashtu edhe punësimi mbetet një hallkë e rëndësishme e vizionit të kompanisë. Janë rreth 100 bashkëpunëtorët më të ngushtë të administratës si; inxhinierë ndërtimi, arkitektë, financierë, juristë, dizajner dhe agjentë terreni, të cilët menaxhojnë me rigorozitet zbatimin e detajeve të çdo projekti. Ndërkohë, një skuadër e madhe e përbërë prej 400 punëtorësh, çojnë përpara moton “Të zhvillojmë veten për të sjellë produktet më të mira”.

historiku.

Rrugëtimi i kompanisë Kontakt ndër vite, është dëshmia e punës së palodhur dhe investimeve strategjike të kryera që në fillimet e milleniumit të ri.

profiliKontakt.

Nga vizioni tek fjala, nga fjala tek letra, nga letra tek firma! Janë këto hapat që Kontakt ka zgjedhur të ndjekë për të bërë realitet ëndrrat e gjithësecilit.

organizimi.

Skema e mirë përcaktuar e burimeve njerëzore avantazhon arritjet e qëllimeve të shoqërisë, duke koordinuar me efikasitet çdo hap të punës.

vlerësime.

lerësimet kombëtare dhe ndërkombëtare dëshmojnë përgjegjësinë që kompania ka ndaj punëve dhe projekteve të saj e gjithashtu ndaj çështjeve sociale dhe natyrës.

përgjegjësi sociale.

Mbështesim institucionet vendore në plotësimin e objektivave në komunitet. Në çdo projekt që ne zhvillojmë, investojmë në realizimin e një vepre komunitare.

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit