fbpx GEFF | Kontakt

Blini një apartament të ri në Mangalem 21 dhe fitoni
deri në 20% grant në produktet efiçiente!

Kontakt, si kompania e parë e ndërtimit në Ballkan e çertifikuar për teknologji me efiçiencë energjetike nga Programi GEFF i BERZH, tashmë ju mundëson reduktimin e konsumit të energjisë në shtëpinë tuaj nëse blini një apartament në kompleksin Mangalem 21. Në këtë mënyrë, ju mund të kurseni para, të rrisni komoditetin e jetesës dhe të kontribuoni në mbrojtjen e mjedisit. Ne kujdesemi për financat dhe komoditetin e shtëpisë suaj, duke ofruar apartamente me teknologji të gjelbërta në ndërtimet tona, të cilat janë të pranueshme për financim në kuadër të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Programi për Financimin e Ekonomisë së Gjelbër (GEFF).
Investimi i Kontakt në teknologjitë e gjelbërta të miratuara nga GEFF ju kursen para dhe energji. Përveç kësaj, ju mund të merrni një grant nga BE deri në 20% në produktet efiçiente të aprovuara nga GEFF.

 

Si të përfitoni nga programi GEFF

Klientët e interesuar për të blerë një apartament të ri në Mangalem 21 përmes programit GEFF duhet të drejtohen në Union Bank. Apartamenti duhet të blihet me kredi nëpërmjet Union Bank. Vlera e kredisë duhet të jetë minimalisht aq sa është vlera e teknologjive efiçiente në apartament. Vlera e grantit do të llogaritet deri në 20% e kostos së produkteve efiçiente të aplikuara në apartament.

Shembull  

 

Cilat produkte efiçiente janë
implementuar në Mangalem 21?


Termoizolim 
me Lesh Guri Rockwooll.

mure të jashtëm - dysheme – tarracë

Leshi i gurit është rezistent kundrejt agjentëve atmosferikë, zjarrit, ndotjes akustike dhe ndotjes së ajrit. Struktura poroze dhe e hapur, e përbërë nga fibra rezistente deri në temperaturë 1000°C, krijon një barrierë të mirë termike dhe akustike. Ky sistem siguron deri në 32% reduktim të konsumit të energjisë dhe siguri më të madhe teknike.

Dritare me Alumin Termik

Dritaret me alumin termik përbëhen nga xham i dyfishtë dhe grila alumini. Ngjyra e profilit të dritares në interier është e bardhë, ndërsa në eksterier është aplikuar sipas paletës së ngjyrave, të përbërë nga 14 pigmente. Kombinim estetik dhe teknik i përsosur për të siguruar harmoni me ngjyrat e fasadës, izolim termik, akustik dhe mbrojtje ndaj lagështisë.

 

 

 

 

 

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit