fbpx Kontakto | Kontakt

Kontakto

Jemi këtu për ju.

Plotësoni të dhënat tuaja për t'u informuar mbi produktet dhe projektet tona. Agjentët e shitjes do t'ju ndihmojnë për të bërë zgjedhjen më të mirë. Ju mund të komunikoni me ta nëpërmjet mënyrave të kontaktit online dhe në terren.

CAPTCHA
Kjo pyetje shërben për të parandaluar emailet spam.

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit