fbpx Punonjësit | Kontakt

Së bashku
zhvillojmë të ardhmen.

Ne vlerësojmë pasionin, guximin dhe origjinalitetin për çdo ekip dhe për çdo
punonjës. Gjej dhe Ti vendin tënd këtu.

Shiko Video    Kodi i Etikës

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit