fbpx KARRIERA | Kontakt

Së bashku
zhvillojmë të ardhmen.

Kontakt është një hapësirë bashkëbisedimi, kontributi dhe arritjesh të përbashkëta! Bashkohuni me ne që të zbuloni mundësitë dhe potencialin tuaj për t'u rritur në karrierë, duke ndikuar në mënyrë progresive botën që na rrethon. Së bashku do të zbulojmë se si zhvillojmë të ardhmen duke ndërtuar dhe arritur objektivat që të vetëm, nuk do të mund t'i preknim.

Kërko Punë

Bashkohu me ne.

Kërko Internship

Filloje me ne.

Punonjësit

Njihu me ekipet tona.

Kualifikime

Vashdimisht në rritje.

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit