Afer dhe Qete!

Prenotoni tani apartamentin tuaj ne nje nga zonat me te kerkuara te Tiranes. Kompleksi Magnet tek 21 dhjetori ka ambjente te gjelberuara dhe pedonale, gjithashtu cilesia e ndertimit na diferencon nga te tjeret.

Telefono tani per te perfituar nga okazionet

068 65 17 117