fbpx Kontakt - Dea Sako's blog |
Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Apartament ne shitje ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Apartament ne shitje ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Apartament ne shitje ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Dea Sako's picture
Dea Sako
  17/01/2021

Shes apartament ne Tirane

Shitet apartament ne Tirane tek Bulevardi i Ri me hipoteke! 

Objekti më i ri në Tiranë, me një vendndodhje strategjike dhe një zonë me zhvillim premtues!


Pages

You are here

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E info@kontakt.al
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit