fbpx Kontakt | Të ndërtosh është shumë më shumë sesa duket

Kompania e ndërtimit Kontakt, prej më shumë se dy dekada, është një ndër kontribuesit kryesorë në ndërtimin e komplekseve rezidenciale në Tiranë, duke i dhënë një zhvillim infrastrukturës urbane. Kontakt shet apartamente me cmime okazion dhe cilësi shumë të lartë ndërtimi.

MANGALEM 21

Përshëndet të ardhmen.

Rr Ali Demi 40 Al - 1012 Tiran​‌ë
Apartamente nga 750 euro/m2
Dyqane nga 1,100 euro/m2 Financojm​‌ë 70%

MAGNET

Qetë dhe afër.

Rr Ndre Mjeda 40 Al - 1023 Tiran​‌ë
Apartamente nga 1000 euro/m2
Dyqane nga 800 euro/m2 Financojm​‌ë 70%

Marga

Tako shtëpine tënde!

Rr Jordan Misja Al - 1057 Tiranë
Apartamente nga 1000 euro/m2
Dyqane nga 2,000 euro/m2 Financojm​‌ë 70%

SìRI

Nj​‌ë gjenerat​‌ë e re n​‌ë Kontakt.

Rr Siri Kodra 206 Al - 1017 Tiran​‌ë
Parkime nga 430 euro/m2
Depo nga 430 euro/m2 Financojm​‌ë 70%

 
Mangalaem 21 MAGNET MARGA SIRI

Kontakt Shpk

A Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
C +355684049444 E [email protected]
W kontakt.al

 

.

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit